Om W1lles blogg

Tjena, tjena! Wille här igen och här har ni en liten text som handlar om min blogg, men kanske även lite om mig som person. Willes blogg är en av de grymmaste spelbloggarna som finns i hela Sverige, mycket bättre än min kompis Frippes blogg för han är inte 1337 (LEET!) utan en riktig Noob. Jag ville börja med att skriva det för det kändes viktigt att nämna redan från början och även att jag med mina 24 vårar är kungen, Frippe och resten av gänget är 23 år.

Jag heter alltså Wille som sagt men jag kallar mig ör “W1LLeeee” när jag är ute på nätet och gejmar eller tjattrar med er på min Discord som har typ 700 followers! Frippes Discord har inte ens 50 (jag säger ju att han är en Noob!) så Frippe får kämpa lite mer.

Jag spelar rätt många olika spel, som till exempel CS, alltså Counter Strike för alla er som ej känner till den förkortningen. Jag är grym på CS och CS är typ det grymmaste spelet. Jag äger folk på CS hela tiden. Inte endast Frippe, utan även Matte, Kimpan och Stoffe! Vi grabbar kivas lite ibland men det är oftast på skoj. Vi är väl runt 20 bast nu allihopa och vi har spelat datorspel med varandra under hela tonåren men när vi inte spelar datorspel så händer det att vi även till exempel gejmar lite grann offline med till exempel en kväll med poker, eller lite pingpong eller kanske en och annan kväll där vi spelar bowling nere på stan. Men men, nog om det. Vi grabbar har en rätt skön relation, förutom till Frippe då för han är en riktig Noob. Men han är bra på andra grejer. Frippe är gängets mästerkock.

Det blir lite väl mycket snack om Frippe nu känner jag, denna bloggen med mig, “W1LLeee”, är egentligen inte en blogg om oss utan mer om spel. När vi spelar så gejmar vi hårt. När vi spelar mer professionellt i vår klan som heter W1LLiteeee! så spelar vi tyvärr utan Frippe för det hade inte fungerat med någon som gömmer sig och campar och sedan blir hardscopad hela tiden. Vi spelar mycket CS Go i vår klan och de kartor som vi ofta spelar på är ju dels Aztec och dels Dust 1 och Dust 2 men Frippe vill ju alltid spela på Office eller någon annan konstig bana. Självklart spelar vi på PC och med den bästa utrustningen: speciella tangentbord och möss som är speciellt framtagna för gamers samt skärmar med en oerhört låg responstid för att slippa lag och sånt.

Vi vet att många gillar Fortnite nu så det spelet spelar vi också nån gång ibland men CS är vårt go to – spel och vårt bread and butter när det gäller att tävla i spel online. Fortnite är mer ett casualspel för oss och vi tycker att mycket i Fortnite är alldeles för rörigt, särskilt jag. Folk bygger en massa grejer inne i spelet som förstör hela spelmekaniken så det känns lite “meh” men vi hajar att andra gillar det så vi lirar det nån gång. Men CS är vår favorit, sedan spelar vi en del Quake III fortfarande också och lite PUBG.

Tjenixen.